• Wijzigingen / beëindigen lidmaatschap

•

Alle wijzigingen die van belang zijn voor het lidmaatschap (adres, rekeningnummer e.d.) moeten worden doorgegeven aan de ledenadministratie van de vereniging. Het adres is:

Sportpark 'Mheenzicht'
    Dorphuisweg 9-a
    3849 BL Hierden

of mail naar  ledenadministratie

Wil je lid worden Ben je verhuisd? Heb je een ander telefoonnummer? Meld dat aan ons. Wij zorgen ervoor dat de ledenadministratie van de v.v. Hierden op de hoogte wordt gebracht.

Je kunt zelf ook wijzigingen doorvoeren door in te loggen via je eigen account op deze website. Heb je geen account en wil je die wel graag activeren neem dan gerust ook contact met ons op.

Mutatie op je Lidmaatschap bij v.v. Hierden

Is er iets gewijzigd in je persoonlijke gegevens of wil je iets anders doorgeven doe dat gerust we zullen ze eerst uiteraard nog verifieren alvorens we ze verwerken.

Beëindiging van het lidmaatschap is alleen mogelijk, door schriftelijke opzegging aan de ledenadministratie van de vereniging.