• Vrijwilliger worden geef je op!!

Dringende oproep: Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Ik Doe Mee en meld me aan!

We hebben het allemaal druk druk druk en nog eens druk??..Maar wat is er nu leuker dan de dingen doen die je écht leuk vind om te doen, waar je goed in bent én waar je actief meewerkt.

v.v. Hierden is op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen dat onze vereniging er is voor onze leden die veel plezier beleven aan het spelletje voetbal

Ben jij diegene die wij zoeken? Dat vraag je je misschien af en het antwoord is ja. Wat je ook wil doen en hoeveel tijd je er aan wilt besteden maakt niet uit. Met alle hulp zijn wij blij. We moeten het immers met zijn allen doen en vele handen maken het werk ligt.

Hier kun je vrijblijvend het formulier invullen en dan nemen wij contact met je op om de werkzaamheden af te stemmen naar  jouw wensen.