Aanmelden als nieuw lid v.v. Hierden

Wil je spelend lid worden van de v.v. Hierden? Meld je dan gerust aan!

De v.v. Hierden is een gezellige, ambitieuze vereniging. Bij de v.v. Hierden is voor iedereen plek, van jeugd tot senioren, van leden van de club van 100 tot ondersteunend lid en sinds het seizoen 2003/2004 is er zelfs plaats voor 4 en 5 jarigen bij de Hierdenaartjes. Daarnaast is er dit seizoen 1 dames team en 4 jeugd dames teams actief. Dus ben je een meisje geef je op. Meisjes voetbal is helemaal in!

Wil je je aanmelden als spelend lid?  Dat kun je doen door een e-mail te sturen naar  e-mailadres. ledenadmin@vvhierden.nl Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons.

Vermeld in de e-mail je naam, e-mailadres, geboorte datum, telefoonnummer en stuur als dit mogelijk is alvast een kopie van je legitimatie mee.
Vermeld ook nog even of je al bij een andere club gespeeld hebt en of je al mensen kent die ook bij v.v. Hierden voetballen.