Menu 

Nieuws knvb district oost

Bekijk het nieuws op: KNVB district Oost 


Studiedag BSNC

De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) houdt binnenkort een studiedag. Het thema is: Gras of kunstgras? Er is een flyer van het evenement ontwikkeld met alle informatie.

http://bin617-01.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/kunstgras_9.jpg


Lees verder

Overzicht vrije elftallen/teams

Sommige elftallen/teams komen uit in een oneven poule en hebben daardoor af en toe een weekend vrij. Vaak willen die teams dan toch vriendschappelijk spelen.

Om het vinden van een tegenstander makkelijker te maken kan op bijgaande lijsten bekeken worden welke elftallen/teams eveneens 'gedwongen' vrij zijn. District Oost zal deze lijsten met vrije elftallen minimaal een week voorafgaand aan het betreffende weekend op de site plaatsen.
 

http://bin617-03.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/voetbalschoen en gras_0.jpg

lees verder


Lees verder

Noord en Oost zoeken procesbegeleider

Voetbal is volkssport nummer één. De KNVB is met ruim 1,2 miljoen leden de grootste sportbond van Nederland. Wekelijks organiseert de voetbalbond, samen met bijna 3.200 verenigingen, ongeveer 33.000 wedstrijden

Op velden en in zalen nemen mannen, vrouwen, jongens en meisjes het daarbij tegen elkaar op met een sportieve en sociale doelstelling.
 
Voetbal om van te houden; dat is waar we ons voor inzetten. En dat we samen met clubs, officials, coaches, spelers, publiek, partners en sponsors écht willen realiseren. Elke dag opnieuw.
 
De KNVB is voor de districten Noord en Oost per direct op zoek naar een Procesbegeleider (m/v). Ben jij diegene die we zoeken?
 

http://bin617-03.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/1485819_7.jpg

lees verder


Lees verder

Derde editie DVV scholencompetitie zaalvoetbal

Voetbalvereniging DVV organiseert ook deze winterperiode weer een zaalvoetbalcompetitie voor de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs in Duiven.  De zaalvoetbalcompetitie was vorig seizoen, met deelname van 18 teams en 150 spelers, een groot succes.

Toegevoegde waarde

http://bin617-01.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/20140228_Finale_schoolzaalvoetbal_003.jpg

lees verder


Lees verder

Beloftencompetitie onder 21 vrouwen midweeks

Op woensdag 30 september is de Beloftencompetitie voor de vrouwen onder 21 van start gegaan. Dit is een midweekse competitie waar in totaal 11 teams aan meedoen, verdeeld over 3 poules.

Aanmelden kan nog steeds! Voor informatie kan er contact opgenomen worden met Arjan Hesselink via 0570-664237. Een e-mail sturen kan ook naar oost@knvb.nl. 
 
Klik hier voor het programma.
 

http://bin617-01.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/meisjes- en vrouwenvoetbal_4.jpg


Lees verder

2 december: Nationale VoetbalVakbeurs

Hoe genereer ik meer inkomsten, hoe introduceer ik cashless betalen in de kantine of welke juridische dienstverlening kan ik als vereniging krijgen? Op al deze en nog veel meer vragen vind je het antwoord op de Voetbal Vakbeurs, hét jaarlijkse evenement, waar toeleveranciers en belanghebbenden van deze mooie sport bij elkaar komen. Dit unieke concept wordt op woensdag 2 december a.s. alweer voor de 4e keer georganiseerd door ZPRESS Sport in de evenementenhal in Gorinchem.

Verenigingen ontmoeten leveranciers
Zo’n 8.000 bezoekers (voorzitters, bestuurders, trainers, sportfysiotherapeuten, penningmeesters en sportambtenaren) komen op één dag in contact met 250 bedrijven, waaronder kunstgrasleveranciers, sportmerken, medische leveranciers, horeca, sponsorsystemen en vele andere interessante leveranciers voor de sportvereniging.

Bezoekers

http://bin617-01.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/Logo-NVVB.PNG

lees verder


Lees verder

Week van de Scheidsrechter van start

Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober 2015 is het weer de Week van de Scheidsrechter. Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters staat deze week centraal. Want de 35.000 scheidsrechters maken het mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

http://bin617-02.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/weekvandescheidsrechter.jpg

lees verder


Lees verder

Kaderscholing meisjes- en vrouwenvoetbal

Het meisjes- en vrouwenvoetbal ontwikkelt zich de laatste tijd erg snel. Om trainers en verenigingen te ondersteunen bij het organiseren van goede en leuke trainingen voor meisjes, organiseert de KNVB ook dit seizoen gratis scholingen in district Oost en Noord.

In oktober en november organiseren de KNVB district Noord en Oost zes scholingen met als thema 'training geven' voor beginnende en enthousiaste trainers in het meisjes- en vrouwenvoetbal.
 
Tijdens deze scholing staat op het programma:
Theorie > Wat is een goede training en wat vinden meisjes leuk?
Praktijk > Hoe ga ik in de praktijk hier mee om? Bijvoorbeeld niveau verschillen in het team.
Kennisuitwisseling > Waar moet ik rekening mee houden bij het begeleiden van meisjes?
 

http://bin617-01.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/meisjes- en vrouwenvoetbal_0_0.jpg

lees verder


Lees verder

Vervolg districtsbeker district Oost

In de afgelopen periode zijn in veel categorieën de poulewedstrijden gespeeld voor de KNVB beker. In de categorie A bij de senioren zijn bijna alle poulewinnaars bekend.

Er is geloot voor de eerste knock-out ronde voor de standaardteams en de reserveteams categorie A mannen.
 
Klik hier voor het resultaat van de loting.
 

http://bin617-02.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/bekerlogo2_0.jpg

lees verder


Lees verder

Prijswinnaars Week van de Scheidsrechter

Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober 2015 is het weer de Week van de Scheidsrechter. Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters staat deze week centraal. Want de bijna 30.000 scheidsrechters maken het mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

In de aanloop naar deze week konden scheidsrechters worden genomineerd om in aanmerking te komen voor een trainingsstage met een betaaldvoetbalscheidsrechter of een clinic met officiele headset. Ook konden verenigingen ideeën aandragen om hun scheidsrechters tijdens de Week van de Scheidsrechter in het zonnetje waarbij de KNVB dan de kosten voor zijn rekening zou nemen (tot een maximum van € 500 incl. BTW).
 

http://bin617-03.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/WvdS 2014_0.jpg

lees verder


Lees verder

Berichten tuchtcommissie in Sportlink Club

De KNVB heeft geconstateerd dat deze week niet alle schikkingsvoorstelbrieven en uitspraakbrieven van de tuchtcommissie zijn verstuurd naar de desbetreffende vereniging en indien het e-mailadres van de speler bekend is, naar de speler.

De schikkingsvoorstellen en uitspraken van de tuchtcommissie zijn wel zichtbaar in Sportlink Club. De KNVB doet dan ook een dringend beroep op het raadplegen van Sportlink Club. De straffen die hier vermeld staan zijn leidend en bindend.
 
Als er dus een straf voor een speler in Sportlink Club vermeld staat met een ingangsdatum van voor dit weekend, is deze speler uitgesloten, ook als er geen brief is ontvangen.
 
Directe rode kaart
 

http://bin617-01.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/veld_60.jpg

lees verder


Lees verder

Digitaal adresboek: info bij afgelasting

Sinds het seizoen 2012/’13 wordt er geen papieren KNVB-adresboek meer uitgegeven. Alle contactgegevens zijn digitaal beschikbaar in de KNVB Sportlink Clubapplicatie. Voor het uitwisselen van informatie over bijvoorbeeld een afgelasting onderstaand in het kort waar deze gegevens te vinden zijn.

• Navigeer in Sportlink Club naar digitale contactgegevens. Kies in het hoofdmenu 'vereniging' en vervolgens 'digitale contactgegevens'. Je komt dan in het scherm 'digitale contactgegevens'. Op dit scherm heb je de keuze uit vijf tabbladen;
 
• Accommodaties: via het tabblad 'accommodaties' kan worden gezocht naar alle accommodaties die voldoen aan de ingegeven zoekcriteria. In het overzichtsscherm worden deze accommodaties getoond met alle contactgegevens;
 

http://bin617-01.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/1671878ballennike_0.jpg

lees verder


Lees verder

Extra vergadering verenigingsraad amateurvoetbal

Een extra vergadering van de verenigingsraad amateurvoetbal heeft zaterdag 26 september plaats. Tijdens deze vergadering komen de zestig vertegenwoordigers van alle amateurvoetbalverenigingen van Nederland bij elkaar.

Op de agenda staat de implementatie van het ledenraadmodel.

http://bin617-02.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/ballen_81.jpg


Lees verder

Bijeenkomsten Verantwoord Alcoholgebruik

Door NOC*NSF worden vanaf 17 september bijeenkomsten met betrekking tot het onderwerp 'verantwoord alcoholgebruik' georganiseerd.

Via deze link kan ingeschreven worden voor 1 van de 7 avonden.


Lees verder

Matrix competitie: regelgeving per klasse

De KNVB district Oost ontvangt regelmatig praktische vragen met betrekking tot de verschillende competities, zoals bijvoorbeeld het aantal toegestane spelerswissels of de uiterste datum voor het verplaatsen van een wedstrijd.

Om het voor de verenigingen overzichtelijk te houden, is een matrix ontwikkeld waarin al dit soort competitievragen beantwoord worden. Een hulp voor elke wedstrijdsecretaris, maar ook erg handig voor de leiders.
 
Bekijk hier de matrix van het jeugd- en seniorenvoetbal van het seizoen 2015/'16. Dit overzicht geldt voor competities die worden georganiseerd door de KNVB district Oost.

http://bin617-01.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/imagecache/knvb_nl_302x302/benen2.jpg

lees verder


Lees verder