Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je een account aanmaken op de website van v.v. Hierden. Een account maakt het mogelijk om actief mee te doen op de website, zelfs als je niet in het veld staat.

Spelers let op!
Spelers van v.v. Hierden dienen geen account aan te maken. Deze wordt verzorgd door de teamleiders. De gegevens zullen per mail worden verstuurd. Het is dus zaak dat het e-mail adres bij de leider van het team bekend is.

Teamleiders
Wanneer je graag een teamleider account wil aanvragen om een teampagina te beheren, dan dien je in het aanmeldformulier het vinkje teamleider aan te vinken. Daarnaast dien je het betreffende team op te geven. Na het aanvragen van uw account zal het webteam eerst verifiëren of je daadwerkelijk leider bent of dat je een andere functie vervult binnen het team. Na activatie door het webteam kunt kun je de account gebruiken, je ontvangt hier automatisch bericht over. Mocht je geen leider zijn maar wel graag autorisatie willen hebben dan dient dat in overleg te gaan met de leider van het elftal. Het is tevens mogelijk meerdere beheer accounts te koppelen aan een teampagina. Meerdere personen binnen een team kunnen dus een teamleider account aanvragen.Aanmelden

Velden met een * zijn verplichte velden.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Wachtwoord herhaal*
Voornaam*
Achternaam*
E-mail adres*U als gebruiker gaat akkoord met onderstaande punten:

  • U heeft bovenstaand formulier naar waarheid ingevuld en uw e-mail adres is actief en door u persoonlijk in gebruik. Het opgegeven e-mail adres wordt niet getoond op de website.
  • Het systeem slaat extra gebruikersinformatie op. Deze gegevens worden puur en alleen voor authorisatie gebruikt en zijn derhalve niet inzichtelijk voor bezoekers van de website.
  • Content die u plaatst voldoet aan a.b.n., bevat geen schuttingtaal of andere vormen van vulgair taalgebruik. U behandelt iedereen met respect op de website.
  • Het webteam behoudt zich het recht voor om uw account te blokkeren, door u geplaatste informatie te verwijderen wannneer u zich niet aan bovengenoemde normen kunt confirmeren.

Teamleiders

  • Als teamleider zorgt u voor de organisatie, indeling en vulling van de teampagina. U heeft ook de verantwoordelijkheid om eventuele berichten die niet thuis horen op de website te verwijderen. Het webteam heeft te allen tijde het recht om berichten aan te passen dan wel te verwijderen. Mocht het uit de hand lopen dan kan het webteam beslissen om de pagina af te sluiten voor het plaatsen van berichten door gebruikers of de teampagina zelfs sluiten.