• Even voorstellen, de trainer van JO13-1.

  Laat ik mij even voorstellen,

   

  Wie ben ik?

  Ik ben Anne van der Ziel, 28 jaar en kom uit Hattem. Ik  woon nu in Wezep. Mijn achtergrond met voetbal is als volgt. Ik heb zelf altijd gevoetbald bij Hatto Heim, totdat ik helaas geblesseerd raakte aan beide knieen. Daarnaast was ik al trainer en heb dit verder ontwikkeld. Eigenlijk heb ik alle jeugdteams wel getraind bij Hatto Heim. Verder ben ik bij vv Nunspeet en SEH trainer geweest van de JO17-1. 

  Wat doe ik?

  Ik werk bij Systra ICT in Kampen. Wij zorgen ervoor dat de klant totaal ontzorgd wordt. Kortom wij kunnen alles wat via het internet binnenkomt aanleggen en beheren. Ook kunnen wij natuurlijk de verbindingen leveren van zowel Wan, Lan en Wifi.

  Mijn ambities

  Ik denk dat ik met mijn ambities perfect bij Hierden pas. Dit werd namelijk direct in de gesprekken met Hans Pruim en Gertjan Bronckhorst duidelijk en de voetbalvisie kwam duidelijk overeen. Tevens voelde ik de wamte en de gezelligheid van de voetbalclub. De accommodatie is perfect, die vraagt om mooi en aanvallend voetbalspel. 

   

  Met een sportieve groet,

  Anne van der Ziel