Jeugdvoetbal bij v.v. HIERDEN

Bij v.v. HIERDEN telt de jeugd mee. Naast het voetbal worden er regelmatig voor elke leeftijdsgroep allerlei activiteiten voor ontspanning en gezelligheid georganiseerd. v.v. HIERDEN is dan ook een bruisende en zeer actieve voetbalvereniging.

De jeugdafdeling staat garant voor een prima voetbalopleiding op elk gewenst niveau. Zo is er veel aandacht voor de talenten, maar ook voor de jongens en meisjes die minder goed kunnen voetballen. Het plezier in het voetbalspel staat voorop. Bij v.v. HIERDEN hechten we veel waarde aan normen en waarden en is het voetballen een onderdeel van de totale opvoeding. v.v. HIERDEN beschikt over een prachtige sportaccommodatie.

Dat voetballen alleen een sport voor jongens zou zijn, is allang een achterhaald idee. Voetbal is voor iedereen. Tegenwoordig beleven daarom ook meisjes bij v.v. HIERDEN plezier aan het voetballen. Meisjes kunnen deelnemen aan gemengd voetbal. Ook heeft v.v. HIERDEN een damesteam. Verder is aan de allerkleinsten bij v.v. HIERDEN gedacht. Sterker nog, de HIERDENAARTJES vormen het mini pupillenteam van v.v. HIERDEN. Dat houdt in dat er in dit team allemaal kinderen zitten van 4, 5 en eventueel 6 jaar jong. Zij krijgen 1 keer per week een voetbaltraining van de HIERDENAARTJES trainers. Deze training vindt plaats op elke zaterdagmorgen. v.v. HIERDEN heeft ook de plannen (medio 2009) voor het op zetten van een voetbalschool; voor alle F pupillen (kinderen van 6 en 7 jaar) om op woensdagmiddag onder deskundige begeleiding van een aantal jeugdtrainers op sportpark Mheenzicht te komen trainen.

Verdere informatie over v.v. HIERDEN

v.v. HIERDEN heeft ongeveer 650 leden, meer als de helft bestaat uit spelende jeugdleden. Het jeugdbestuur zorgt voor de organisatorische zaken terwijl voor het technische gedeelte gediplomeerde mensen zijn aangetrokken. Deze mensen werken aan een prima voetbalopleiding. v.v. HIERDEN heeft de beschikking over uitstekend oefenmateriaal. Zo is er voor iedere speler een bal en wordt er weinig geoefend zonder bal. De trainingen vinden gestructureerd plaats aan de hand van een trainingsjaarplan waarin ook de oefenstof voor de trainingen is vastgelegd. Elke trainer bij v.v. HIERDEN weet precies wat te doen om elk jeugdlid beter te laten voetballen in combinatie met veel spelvreugde.
Alle jeugdteams nemen deel aan de competities die door de KNVB worden georganiseerd. Elk team binnen zijn eigen klasse en leeftijdscategorie. De selectieteams C t/m F spelen 1e klasse competitie. De B en A selectieteams komen uit in de 2e klasse. Naast de competitie wordt er deelgenomen aan toernooien die door verschillende clubs worden georganiseerd die meestal aan het eind van de competitie plaatsvinden. Tijdens de winterstop wordt het pupillenvoetbal voortgezet in de zaal.

Ook jeugdlid worden?

Vind je dat je goed kan voetballen en droom je van een profcarriëre dan kan de voetbalopleiding bij v.v. HIERDEN een eerste opstap zijn. Regelmatig worden wedstrijden van de v.v. HIERDEN jeugdselectieteams uit de diverse leeftijdscategorie bezocht door scouts van Betaald Voetbal Organisaties zoals FC Zwolle, Vitesse/AGOVV en FC Utrecht. Diverse (jeugd)spelers die bij v.v. HIERDEN hebben gespeeld zijn naar een profclub gegaan. Ook als je niet zo getalenteerd bent ontvangt v.v. HIERDEN je graag als jeugdlid. Want het motto blijft: "Voetbal is er voor iedereen".

Als je nog niet helemaal zeker bent of je bij v.v. HIERDEN wilt komen voetballen, dan is het altijd mogelijk om een proeftijd "mee te draaien". Een aantal keren geheel vrijblijvend meetrainen, om de sfeer te proeven en om te kijken "hoe het is", behoort bij v.v. HIERDEN tot de mogelijkheden.
Kom gerust eens vrijblijvend kijken op sportpark Mheenzicht.
Je aanmelden bij v.v. HIERDEN kan op het wedstrijdsecretariaat (op de 2e verdieping). Hier zijn meestal mensen van de jeugdcommissie aanwezig.