• Maart = activiteitenmaand!

Volop activiteiten in maart voor Jong en Oud

• Op vrijdagavond 8 maart houden we vanaf 20:00 uur de Pubkwis in de kantine. Schrijf je nu in via ac@vvhierden.nl met je team van 4-6 personen. Laat zien dat jullie de kennis hebben van voetbal tot muziek, van film tot algemene vragen. Het winnende team ontvangt een prachtige prijs.
    •  Op zaterdagavond 16 maart is er vanaf 19:30 uur kidsdisco Glow in de Dark met laser effecten en rookmachines, voor de JO11/MO11 tm JO15/MO15 Jij komt toch ook op deze avond bij v.v. Hierden dit is jullie feest bij de club. Eindtijd 22:30 uur. De ouders zijn van harte welkom in de bestuurskamer voor een praatje en drankje. Maar de kantine is verboden terrein
    •  Zaterdag 23 maart is de DERBY van de Veluwe ons 1ste elftal speelt tegen vv Nunspeet 1 om 15:00 uur. Aansluitend is er De Doorloopavond met een DJ en zanger. Hopelijk zien we jullie bij de club.