UPDATE 30 Maart - A Selectie seizoen '20 - '21

26 februari 2020 - Nieuwsberichten

Het huidige seizoen is pas halverwege, en de A selectie heeft nog alles om voor te strijden. De huidige groep zal alles doen om te handhaven in de eerste klasse.

Achter de schermen is de TC echter al weer erg druk bezig om alles voor volgend seizoen op de rit te krijgen. Vorige week konden we melden dat we verheugd zijn dat Henri Brink (Hoofdtrainer) en Bas de Raat (Assistent trainer) beiden verbonden blijven aan v.v. Hierden.

De volgende spelers hebben inmiddels hun handtekening gezet en blijven bij v.v. Hierden:

Nick Grootkarzijn

Niels Doornhof

Stefan Jansen

Dominique Denzel

Donovan Bock

Gert Boonen

Ewout Mulder

Casper Krop

Maikel Vermeulen

Sander Nieuwhof

Rick Boersma

Dani Cloteda

Mitchel van Overveld

Mark Dooijeweerd

Yannick Olofsen

Ruben Beelen

Martijn Ruiter

Tom Krommenhoek

William Beelen

Met overige selectieleden zijn nog gesprekken, we hopen spoedig meer nieuws te kunnen melden.

Spelers "van buitenaf" die bij Hierden komen voetballen:

Dani van Dijk, aanvaller, afkomstig van VVOG, zal Hierden volgend seizoen komen versterken.

Jan Jurriën Hop, verdediger, afkomstig van VVOG, zal volgend seizoen terugkeren in het rode tricot van v.v. Hierden

Mustafa Kalkan, vleugelaanvaller, afkomstig van buurman Zwart-Wit '63, zal volgend seizoen de vleugel versterken

De volgende spelers hebben inmiddels aangegeven v.v. Hierden te gaan verlaten:

Yorick Hogetoorn vertrekt naar 1 jaar v.v. Hierden, naar zijn woonplaats Lelystad, daar gaat hij spelen bij vv Unicum

Laurens Brouwer vertrekt richting zijn oude club in de polder, en gaat daar voetballen bij ASV Dronten.

Tim Brockhoff stopt met voetballen bij v.v. Hierden

John van Klompenburg zal het komend seizoen onder de lat staan bij SVI uit Zwolle

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].