v.v. Hierden activiteitenweekend

13 juli 2021 - Nieuwsberichten

Beste sportrelatie,

Wij zijn blij dat u betrokken bent als sponsor van voetbalvereniging de v.v. Hierden/Veluwade. Het mooie jaarlijks evenement de Veluwade is vorig jaar niet doorgegaan als gevolg van Corona pandemie. Ook dit jaar zal de Veluwade helaas niet doorgaan.

We willen ons wel verbinden met elkaar en u graag ontmoeten op onze accommodatie en hebben daar “sportieve” toernooien aan gekoppeld.

• Vrijdag 20 augustus: six to six bedrijven voetbal toernooi aanvang 18:00 uur

• Zaterdag 21 augustus: voetbaltoernooi dames aanvang 10:00 uur

• Zaterdag 21 augustus: oefenwedstrijd v.v. Hierden 1 - BeQuick aanvang 14:30 uur

Bedrijven toernooi:

Wilt u met uw bedrijf deelnemen aan dit six to six bedrijven toernooi?

Geef u dan op via onderstaande link: https://www.vvhierden.nl/2021/aanmelden-bedrijven-toernooi

Aanmelden kan tot en met 13 augustus (max 40 teams) De kosten voor deelname bedraagt € 75,- incl. btw per team.

Deelname Naamsvermelding scorebord:

Voor € 25,- per deelname incl. btw, maakt u kans om tijdens het seizoen 2021-2021 uw naam/logo te laten afbeelden boven het scorebord. Wie wil dit niet? Bedrijven en particulieren kunnen hiervoor loten kopen. Verkoop van minimaal 100 deelnamebewijs, daarna volgt de trekking, we vertrouwen erop dat de uitslag zaterdag 21 augustus bekend gemaakt kan worden.

Een deelnamebewijs kunt u bestellen via onderstaande link: https://www.vvhierden.nl/shop

Trouwe sponsor:

Als deelnemend team van het bedrijventoernooi nodigen wij u uit om met 2 personen op zaterdag 21 augustus de wedstrijd van het eerste elftal te komen aanschouwen. Dit wordt gedaan onder een hapje en een drankje vooraf-aansluitend en in de rust van de wedstrijd in onze sponsorhome van 14:00 - 16:30 uur. Graag vooraf u aanmelden met uw bedrijfsnaam en de namen van de personen die wij mogen verwelkomen (dit kunt u aangeven tijdens het aanmelden voor het bedrijven toernooi).

Daarnaast kunt u zich als sponsor uiteraard ook aanmelden voor deelname aan de voetbaltoernooien of lot(en) kopen t.b.v. de loterij: via onze website vvhierden.nl/shop of [email protected]

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].