Nieuws

VACATURE | Verzorg(st)er gezocht voor op de zaterdag

25 juli 2020 - Nieuwsberichten

Voetbalvereniging Hierden is voor het komende seizoen op zoek naar een enthousiaste sportverzorg(st)er!

De functie van deze verzorger zal primair bestaan uit het verzorgen van spelers van de A-selectie op zaterdagmiddag. Daarnaast kan de verzorger ook incidenteel worden ingezet voor het behandelen van blessures van spelers van andere teams.

Jouw profiel We zijn op zoek naar een “teamspeler”, met goede communicatieve vaardigheden om samen met de spelers, trainers en het bestuur een zo’n optimaal mogelijk resultaat te gaan behalen.

De taken De werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd in de behandelkamer of op het trainingsveld. Het doel is om d.m.v. advisering en instructie ter voorkoming van blessures of behandeling van opgelopen blessures, te zorgen dat spelers zo snel en verantwoord mogelijk hun plaats binnen het team weer kunnen innemen.

Interesse? Heb jij interesse ? Schroom niet en neem contact op. Maak jouw interesse kenbaar bij Jacco van ’t Slot, bestuurslid Voetbal technische zaken, voorzien van CV, naar [email protected] o.v.v. Verzorger v.v. Hierden. Ook voor vragen kun je ons natuurlijk mailen.

Verzorging v.v. Hierden

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].