Nieuws » 10 Juni Jaarlijks voetbaltoernooi cliŽnten Philadelphia bij v.v. Hierden

30-05-2017 | Activiteitencommissie

10 Juni Jaarlijks voetbaltoernooi cliŽnten Philadelphia bij v.v. Hierden

Stichting Philadelphia Zorg organiseert in samenwerking met voetbal-vereniging Hierden op zaterdag 10 juni 2017 het jaarlijkse voetbaltoernooi voor haar cliënten met een verstandelijke beperking.

Enkele honderden voetballers, samengebracht in 30 teams, gaan op deze dag de sportieve strijd om de beker aan en spelen diverse wedstrijden tegen elkaar.

Op deze dag zorgen De Partybeukers tussen de middag voor de muzikale opluistering van het evenement. Dick Jol de bekende van scheidsrechter zal ook enkele wedstrijden fluiten.

Het belooft een gezellige en sportieve dag te worden voor zowel deelnemers als supporters. Aanmoedigers zijn van harte welkom.

De wedstrijden beginnen om 10.00 uur op Sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg 9a in Hierden. Het fluitsignaal voor de start van de finale klinkt om 15.30 uur. Dankzij vele vrijwilligers vanuit ook onze vereniging wordt deze dag mogelijk gemaakt, waarvoor alvast onze dank.

Nieuws Archief