Menu 

Nieuws » Voorlopige indeling Jeugdteams 2017 - 2018. Aangepast JO17 op 17 juli 2017

17-07-2017 | Jeugcommissie

Voorlopige indeling Jeugdteams 2017 - 2018. Aangepast JO17 op 17 juli 2017

Vanaf vandaag kunt u hier de voorlopige indeling van alle jeugdteams van v.v. Hierden seizoen 2017 - 2018 vinden. De status van deze indeling is “voorlopig” omdat de ervaring leert dat er nog wijzigingen zullen/kunnen optreden.

Ook dit jaar is de indeling van de teams weer een hele klus geweest. De indeling van alle teams zijn onder verantwoordelijkheid van trainers, leiders, scouts en coördinatoren tot stand gekomen. De technische-  en jeugdcommissie hebben hierin ondersteund. Ondanks de grote inspanning voor de nieuwe teams zijn wij toch nog opzoek naar leiders en trainers. Wanneer je je beschikbaar wilt stellen of iemand kent die dit wil doen, geef het dan spoedig door, voetbalzakenjeugd@vvhierden.nl.

Ook het komende seizoen zijn wij wederom trots u te mogen meedelen dat er zoveel meidenteams gevormd zijn. Wij delen u dan ook mee dat de “bouw van de brug naar dames1”  bijna is voltooid. Uiteraard zullen wij dit proces blijven volgen tot dat de continuiteit geborgd is.   

Klik hier voor de indelingen JO19.

Klik hier voor de indelingen JO17

Klik hier voor de indelingen JO15

Klik hier voor de indelingen JO13

Klik hier voor de indelingen JO11

Klik hier voor de indelingen JO09

Klik hier voor de indelingen MO15

Klik hier voor de indelingen MO13

Klik hier voor de indelingen MO11

 

Ondanks alle goede bedoelingen kunnen wij ons voorstellen dat er nog vragen en/of onduidelijkheden  zijn. Om dit goed te coördineren verzoeken wij u uw vraag per email te doen: voetbalzakenjeugd@vvhierden.nl.

Wensen wij verder iedereen alvast een prettige vakantie en graag tot volgend seizoen.

Met vriendelijke groet,

 

Voetbalzakenjeugd


Nieuws Archief