Menu



 

Nieuws » Acerbis nieuwe kledinglijn v.v. Hierden

10-08-2017

Acerbis nieuwe kledinglijn v.v. Hierden

Het kledingmerk Acerbis wordt de nieuwe kledinglijn van v.v. Hierden. Het eerste elftal is al voorzien van de nieuwe tenues en de overige teams zullen gefaseerd volgen. Tijdens de Veluwade werd dan ook nogmaals geproost op een prettige en langdurige samenwerking. 

Samen met Wim Jaquet als dealer van de kleding heeft v.v. Hierden besloten om over te stappen naar een ander kledingmerk, namelijk Acerbis. Na vele jaren het merk Hummel gedragen te hebben, was het een goed moment om eens verder te kijken. En dat is gelukt. Want het Harderwijkse bedrijf SD Sportswear onder leiding van Burns Deinum kwam niet alleen met de kledinglijn van Acerbis maar ook als bedrijf het beste uit de bus.

Binnenkort volgt op de website de kledingpakken van v.v. Hierden en hoe het proces van aanvragen van de nieuwe tenues voor teams in zijn werk gaat. Daarnaast zal er ook een webshop komen waar ook andere voetbalkleding van Acerbis kan worden besteld en indien gewenst gepersonaliseerd (denk aan trainingskleding). Ook zullen er kledingdagen komen. Zie voor de gehele kledinglijn van Acerbis www.sdsportswear.nl.

Foto van links naar rechts: PIet van der Wal (commerciële zaken v.v. Hierden), Erwin Westerink (Wim Jaquet), Burns Deinum (SD Sportswear / Acerbis), Theo Schuurmans (voorzitter v.v. Hierden) en Aart van de Poppe (kleding/materialen v.v. Hierden). Foto gemaakt door Marc Löwenberg.


Nieuws Archief