Nieuws » Persverklaring v.v. Hierden nieuwe Technische Commissie actief bij ingang nieuwe seizoen 2017-2018

10-08-2017 | Bestuur

Persverklaring v.v. Hierden nieuwe Technische Commissie actief bij ingang nieuwe seizoen  2017-2018

Het bestuur van vv Hierden is verheugd om mede te delen dat er met ingang van het seizoen 2017-2018 weer een Technische Commissie (hierna: TC) binnen onze vereniging actief zal zijn.

De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt aan een plan om de komende jaren meer structuur en duidelijkheid te creëren binnen de afdeling voetbalzaken. De TC zal zich niet alleen bezig houden met ons eerste elftal, maar met de totale vereniging op voetbalgebied. Met name de Jeugd zal een speerpunt op de agenda van de commissie worden.

De commissie zal bestaan uit 6 uitvoerende leden: Joop Huisman (Manager Voetbalzaken), Alexander de Vries (Seniorenvoetbal), Gert-Jan Bronkhorst (Jeugdvoetbal), Hans Pruim (Scouting en Analyse) en Marco Meijer en Henk van de Weijer (Wedstrijdorganisatie). Deze 6 uitvoerende leden worden ondersteund door de stafleden: Bert Konterman en Henry van der Vegt (Beleid & Strategie) en Tsjomme Spoelstra (Financiën).

Het is de bedoeling dat de TC nauw gaat samenwerken met de al actieve leden binnen voetbalzaken. Op korte termijn zullen de uitvoerende leden van de TC deze mensen benaderen om afspraken te maken voor het komende seizoen voor wat betreft de samenwerking. Dit alles om de geweldige potentie die onze club in zich heeft, met de zeer betrokken vrijwilligers, maximaal uit te dragen en te benutten.

Verder heeft het bestuur Joop Huisman bereid gevonden om bestuurlijke verantwoordelijkheid te nemen voor technische zaken. Hij zal tot aan de ledenvergadering in oktober ad interim toegevoegd worden aan het bestuur.

Wij wensen de TC veel succes bij het uitvoeren van de plannen en het maken van beleid met betrekking tot voetbalzaken.

Namens het bestuur,

Theo Schuurmans