Nieuws » Uitnodiging Algemene ledenvergadering vrijdag 6 oktober start 19:30 uur

20-09-2017 | Bestuur

Hierbij wordt u/jij uitgenodigd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de v.v. Hierden. Deze vindt plaats op vrijdag 6 oktober 2017 in de kantine van onze vereniging. De kantine is opengesteld vanaf 19.00 uur en de vergadering start uiterlijk om 19.30 uur.

Er is helaas een fout geslopen in de agenda welke verstuurd is namelijker staat:

"Er zijn dan nog twee posities vacant, te weten: Voorzitter en Commerciële zaken"

Dit moet zijn:

"Er zijn dan nog drie posities vacant, te weten: Voorzitter, Commerciële zaken en Facilitaire zaken "

Hier vindt u de ongewijzigde agenda van deze vergadering zoals ook naar al onze leden van 18 jaar en ouder per post is verstuurd.

Nieuws Archief