Nieuws » Pak dat balletje eens

20-10-2017

Pak dat balletje eens

De afgelopen week hebben wij actief bedrijven benaderd onder het motto 'pak dat balletje eens'.
Met trots kunnen wij u berichten dat we dit seizoen helemaal vol zitten.

Wij danken de balsponsoren voor seizoen 2017/2018;

•    Bouwbedrijf Jaap Boonen
•    Jaap Boonen
•    Kok Experience
•    De Hoeve Nunspeet
•    Van Dijk Rietdekkers
•    AutoCar
•    Frederique Choice bloemen
•    Beelen Auto en machine onderhoud
•    van Beekum Specerijen
•    Huidinstituut Improve
•    Firstgear Cars
•    Vrienden BV
•    FIRA horses en fashion.

Binnen de club heeft u het vast al vernomen dat er een aantal wijzigingen zijn. Wij brengen u graag nog hiervan op de hoogte, mocht u het nog niet gehoord hebben. Het bestuur onder aanvoering van Ivo Janssens, kan u het volgende mededelen; de rol van voetbalzaken gaat ingevuld worden door Joop Huisman. Verder is het bestuur erop gebrand om commerciële zaken nieuw leven in te blazen. Wij willen met elkaar een ambitieuze businessclub opbouwen waarvoor nu de eerste stappen worden gezet.

Wij hopen u zaterdag te begroeten op ons mooie sportpark Mheenzicht. Het 1e elftal trapt af om 14.30u en kan u steun goed gebruiken om te proberen hun eerste overwinning te behalen!

Sportieve groet,

Bestuur vv Hierden