Wedstrijdinformatie v.v. Hierden 1 - KHC 1

Kleedkamer gasten2
Veld1

Hierden 1 - KHC 1 : 0-0

De derde wedstrijd voor Hierden was thuis tegen KHC uit Kampen, dat direct in de eerste minuut al een corner te nemen kreeg, na een aanvalsopzet tussen Joël Visse en Jeffrey De Nooijer.

Maar een minuut later gaf Mijnheer een geweldige pass op Haddadi, die net te lang wachtte met een vervolg en zijn bal tot corner zag gaan, waaruit hij later net niet kon inkoppen.

In de 9e minuut wachtte Beelen ook wat te lang, na een mooie combinatie van Hierden.

KHC kreeg daarna ook wel wat mogelijkheden vooral door de fysiek sterke De Nooijer.

In de 17e minuut schoot O Akachar, na voorgeven van mulder, in de handen van keeper Roy van Dijk.

Hierden werd wat gevaarlijker en kreeg wat corners te nemen; Haddadi kreeg in de 18e minuut plotseling een kans, maar doelman Van Dyk plukte de bal van z'n voet.

Denzel kopte de bal in, na een vrije trap van O Akachar, maar doelman Van Dyk was weer op tijd.

In de 25e minuut zette Visscher strak voor vanaf links, maar Denzel onderschepte zijn voorzet, voordat De Nooyer vrij in kon schieten.

Weer drie minuten later kreeg Beelen dé kans om de score te openen, na voorgeven van Klaassen, maar opnieuw was Van Dyk het struikelblok.

In de 31 minuut speelde Beelen zich geweldig vrij tussen enkele Kampenaars bij de cornervlag en bediende Haddadi, die daarna overschoot.

Hierden had de wedstrijd onder controle, maar kwam niet tot scoren tot de rust; Denzel scoorde nog wel, maar stond buitenspel.

In de 41e minuut was het Spoelstra, die Klaassen net niet wist te bereiken en gaf Mijnheer die zelfde Klaassen nog een kans, maar het bleef dus 0-0.

In de eerste 10 minuten van de tweede helft bleef het wat aftasten van beide ploegen en gebeurde er weinig.

In de 55e minuut moest Klaassen wel de openingsgoal maken, na voorgeven van Haddadi, maar hij schoot over voor open doel en een minuut later schoot Spoelstra uit een corner vlak over de kruising ook over.

Jansen en A Akachar kwamen nu binnen de lijnen voor Boutachkourt en O Akachar.

In de 59e minuut weer een kans voor Klaassen na voorbereidend werk van Jansen.

Sporadisch kwam KHC er uit zo als in de 62e minuut toen Grootkarzijn een vrije trap van Burak Alp tot corner moest verwerken.

En na de overname bracht Jansen de bal bij A Akachar, die daarna te veel tijd nodig had het spel voort te zetten.

In de 69e minuut een aanval van KHC over links waarbij uiteindelijk Brenn De Lange, de bal voortrok, die in de zestien, door iedereen werd gemist.

Hierden bleef kansen creëren; in 71e minuut voorzet Klaassen, waarna Haddadi en Denzel centimeters te kort komen om in te koppen.

Drie minuten later, vrije trap van Mulder, waaruit Denzel in de handen van Van Dyk kopte; dan een schot van A Akachar op doel, terwijl in de zestien meer mogelijkheden waren voor aanspeelpunten.

In de 75e minuut een hard schot op de goal van Mitchell Hooisma, waarbij Mijnheer zich in de baan van het schot plaatste.

Donovan Bock kwam Haddadi nog vervangen en in de 80e minuut kreeg KHC nog dé kans het duel te beslissen; Jorian Wllenberg zette vóór en Burak Alp probeerde met zijn hak de bal langs Grootkarzijn te tikken, maar de bal schoof centimeters langs de paal.

KHC voerde aan eind van de wedstrijd de druk nog op, maar gescoord werd er niet meer.

Hierden had veel kansen gehad, maar ook KHC had er een paar dus kunnen beide teams wellicht leven met de "brilstand".

groetjes,