Route & adres

Dorpshuisweg 9-a
3849 BL Hierden
0341-451639

Onderstaande kaart geeft de locatie weer van de club. Tevens is er een routebeschrijving aanwezig onderaan de pagina. U kunt ook op de foto klikken en dan kun u direct de route plannen in google maps!

Vanuit de richting Harderwijk:

Bij de kruising N302/Newtonweg de ANWB-borden richting Hierden volgen. Dan de Newtonweg 1,7 km volgen tot de rotonde. Op de rotonde de 2e afslag nemen richting Hierden. Dan na 600 m linksaf de Kleine Mheenweg in en direct rechtsaf de Dorpshuisweg op. Na 250 m linksaf het parkeerterrein van de v.v. Hierden oprijden.

Vanuit de richting Nunspeet:

In Nunspeet de borden volgen richting Hulshorst/Harderwijk. Dan de Harderwijkerweg, later overgaand in Zuiderzeestraatweg, ca. 7 km volgen. Bij de rotonde in Hierden de 2e afslag richting Harderwijk nemen. Dan na 500 m rechtsafslaan de Ruimelsweg in en direct linksaf de Dorpshuisweg op. Na 200 m rechtsaf het parkeerterrein van de v.v. Hierden oprijden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

EXTRA PARKEERPLAATSEN

Klik hier voor overzicht extra parkeerplaatsen

Geachte Bezoeker,

Tijdens drukke periodes bij een bezoek aan v.v. Hierden, het Dorpshuis, de huisart, Physiotherapeut en/of Sportcentrum Hierden, ontstaan er parkeerproblemen. Hierdoor wordt er vaak buiten de parkeervakken geparkeerd en is doorgang van eventuele hulpdiensten en vervoersbedrijven niet meer mogelijk. Hierdoor ontstaat een onveilige situatie. Ik verzoek u dringend niet buiten de aangewezen parkeervakken en voor uit- inritten en hekken te parkeren, u kunt hier een boete voor krijgen. Onlangs zijnextra parkeergelegenheid gecreëerd voor bezoekers van de diverse verenigingen in deze omgeving en ik verzoek u dan ook, hier naar toe uit te wijken en zodoende geen overlast te bezorgen. Zie de plattegrond hieronder!  U kunt via het speciaal aangelegde voetpad onze accommodatie zeer goed en snel bereiken.

Wordt er ondanks deze oproep niet voldaan aan de regels zijn wij genoodzaakt de verantwoordelijke instanties hiervan op de hoogte te brengen, zodat deze hun maatregelen kunnen treffen.

Bestuur v.v. Hierden

Klik hier voor overzicht extra parkeerplaatsen