Menu 

Sponsor Eszet Handelsgroep (Hoofdsponsor)

Op deze pagina vindt u meer informatie over de sponsor Eszet Handelsgroep.

Indien u contact wilt opnemen met de sponsorcommissie, dan kunt u dit via de contactpagina doen.


Bedrijf Eszet Handelsgroep
Adres Postbus 64
Postcode 3840 AB
Plaats Harderwijk
Link http://www.eszet.nl
Meer informatie

 

In 1972 startte Nico W. Zorge, de handelsonderneming ESZET in een flatje en een garage in Rijswijk (Z-H). In de jaren 80 heeft ESZET haar activiteiten gecentraliseerd in Harderwijk en is "Rijswijk" geïntegreerd in ESZET Electro Harderwijk B.V. Immers Harderwijk ligt centraal in Nederland met een goede infrastructuur aan wegennetverbindingen.

 

 

Einde jaren 80 besloot ESZET - na wat marktstudies met betrekking tot de ontwikkeling van de datamarkt - om een nieuw bedrijf op te starten. In Zeewolde werd ESZET Data B.V. gebouwd. Ook ESZET Data B.V. is inmiddels gegroeid tot een toonaangevend Data handelshuis met een breed programma A-merken, grote eigen voorraden en in combinatie met de andere ESZET bedrijven hebben zij een perfecte logistiek.

 

 

In 1992 werd ESZET Lighting B.V. opgericht. Twee aardige en bekwame mensen met een enorme ervaring in "technisch licht" zochten aansluiting bij de ESZET bedrijven. ESZET Lighting is sterk gespecialiseerd in "technisch licht" voor grote industriële toepassingen en voor sportveldaccommodaties. Desgewenst worden er ook lichtadviezen en berekeningen gemaakt door ESZET Lighting. Inmiddels heeft ESZET een prachtig breed programma in licht voor het "dagelijkse" gebeuren van de installatiewereld.

 

 

In 1996 betrokken de drie ESZET bedrijven het nieuwe Logistiek Centrum in Harderwijk.

 

Met ingang van 1 janauri 2008 zijn de  ESZET bedrijven via een MBO voor 100% gekocht door de directie, Betty Ruitenberg en Martin Dooijeweerd. Deze overname betreft dus ESZET Electro Harderwijk B.V., ESZET Data B.V. en ESZET Lighting B.V. 

 

 

De ESZET Handelsgroep van nu, als zelfstandige familie-onderneming, gelooft stellig in een goede marktpositie nu en in de toekomst

Sponsor v.v. Hierden 1 (Senioren - Senioren)

« Sponsor overzicht | Sponsorpagina »