Sponsor Schildersbedrijf Vreeker BV (Bordsponsor)

Op deze pagina vindt u meer informatie over de sponsor Schildersbedrijf Vreeker BV.

Indien u contact wilt opnemen met de sponsorcommissie, dan kunt u dit via de contactpagina doen.

Bedrijf Schildersbedrijf Vreeker BV
Adres Celsiustraat 8
Postcode 3846 BL
Plaats Harderwijk
Link www.vreeker.nl
Meer informatie

Schildersbedrijf J.J. Vreeker b.v. is opgericht in 1967. De bedrijfsactiviteiten bestonden destijds enkel uit schilderwerk. Zes jaar later werd hier het plaatsen van glas aan toegevoegd wat nog een onderdeel is van de B.V. Het bedrijf bestaat uit een zeer hechte groep mensen. Velen nu werkzaam voor de B.V. werken hier al geruime tijd. Dit houdt in dat de medewerkers het naar hun zin hebben en dat uit zich in de kwaliteit die zij leveren. Dat kwaliteit van een onderneming mede afhankelijk van diens medewerkers is, mag bekend zijn.

Het bedrijf, volledig Vreeker-Beheer b.v. bestaat zoals eerder omschreven o.a. uit Schildersbedrijf J.J. Vreeker b.v. en Glashandel Vreeker-HARDERWIJK b.v..

Inmiddels heeft het bedrijf in de afgelopen 40 jaar de nodige know-how weten op te bouwen. Zo beschikt het bedrijf over vele middelen waarmee zij haar klanten tot dienst kan zijn. Tevens zijn er in de afgelopen jaren een groot aantal projecten door ons afgerond naar tevredenheid van de opdrachtgevers, waardoor er goede en langdurige contacten met hen wordt onderhouden.

Nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk
Het bedrijf is werkzaam door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Er werken in totaal 30 medewerkers die op tal van projecten werkzaam kunnen zijn. Voornamelijk richt het zich op het schilderen van renovatie-, utiliteit-, onderhoud, en nieuwbouwprojecten. Nog geen vijf jaar geleden werd ca. 80% van de werkzaamheden uitgevoerd in de nieuwbouwsector, tegenwoordig is het ca. 50%. Onderhoud is een 'must' voor de woningen. Onderhoud is behoud!

Vreeker b.v. werkt voor verschillende aannemers, woningstichtingen, en tal van particuliere opdrachtgevers. Niet te vergeten zijn Natuurmonumenten, bedrijfspanden en verenigingen van eigenaren.

Renovatiewerk
Het bedrijf neemt ook kleinschalige renovatiewerken aan. Dit houdt in dat wanneer er 'schade' is ontstaan aan kozijnwerk, draaiende delen of aftimmeringen aan woningen dat de B.V. dit herstelt. Zij beschikt over de kennis van vaklieden op het gebied van timmerwerkzaamheden. Het voordeel hiervan is dat wanneer een kleinschalig schadegeval, waar voorheen een aannemer bij werd geroepen, nu onder één dak kan worden uitgevoerd. De betreffende werkzaamheden kunnen op deze manier beter op elkaar worden afgestemd waardoor de klant minder lang hoeft te wachten of thuis te blijven. Wij regelen dat op een dag, indien mogelijk naar de aard van de schade, de glaszetter de ruit komt verwijderen, de timmerman de schade hersteld, de glaszetter de ruit later weer terug plaatst en de schilder het komt afwerken. Nog een voordeel is dat het kostenbesparend werkt.

« Sponsor overzicht | Sponsorpagina »