Businessclub

Welkom op de vernieuwde website van de v.v. Hierden! U bent hier op de het gedeelte van de Businessclub v.v. Hierden.

Doel Businessclub

De Businessclub van v.v. Hierden heeft als doel om bij te dragen om ons eerste elftal op een zo’n hoog mogelijk niveau te laten acteren. En dat alles op een verantwoordelijke en gezonde wijze.

Sponsorhome

De Businessclub biedt haar leden gaandeweg het seizoen o.a. toegang tot het sponsorhome tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. In een exclusieve omgeving ontmoet u hier andere leden van de Businessclub en woont u de nabeschouwingen bij van de trainers m.b.t. de gespeelde wedstrijd. Tevens treft u hier de bestuursleden van de bezoekende club en van v.v. Hierden.

Activiteiten

Daarnaast organiseert de Businessclub gaandeweg het seizoen diverse activiteiten zoals het bezoeken van een ‘betaald voetbal wedstrijd’, bedrijfsbezoeken en lezingen. En dit alles in een informele sfeer waar de v.v. Hierden met haar ondernemers en haar relaties om bekend staat.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze Businessclub en wilt u wellicht bij ons aansluiten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast kunt alvast op deze site onze brochure bekijken en downloaden. In deze brochure staan de mogelijkheden van de verschillende pakketten voor u uitgewerkt.

In wat voor organisatie of bedrijf u actief bent en in welke vorm dan ook, u bent van harte welkom bij onze Businessclub en hiermee draagt u dan mede bij aan de toekomst van ons v.v. Hierden!

Namens de Businessclub v.v. Hierden,

Alfred Hop - Voorzitter