v.v. Hierden 1

Veld1
Wedstrijdbeschrijving Bekerwedstrijd

Hierden 1 -TOV 1 : 2-3

De laatste wedstrijd voordat de competitie gaat beginnen, speelde Hierden 1 tegen tweedeklasser TOV uit Baarn, dat vorige week nog won van Horst.

Haddadi,Ozinga en Boonen begonnen op de bank.

TOV begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al direct wat mogelijkheden via o.a. Tim Suik, die net niet bij een voorzet kon van Jeroen Hoogedoorn.

In de 4e minuut was het Ferhat Ozturk, die net naast schoot nadat de Hierden defensie de bal verspeelde.

Een minuut later kwam Hierden er goed uit na een aanvalsopzet tussen Denzel,Klaassen en Salihi, waana Jansen onder de voorzet door liep.

In de 6e minuut was het Tim Suik die voor TOV de score opende na onzorgvuldig verdedigen van Hierden: 0-1.

Voor een neutraal publiek werd het een leuke wedstrijd, want beide ploegen wilden voetballen.

Jansen speelde zich, na steekpassje van A Akacher, goed vrij, maar schoot net naast in de 8e minuut.

In de 17e minuut was het TOV dat voor de tweede keer scoorde door middel van Maurice van der Wilt, waarbij de verdediging van Hierden er weer niet goed uitzag: 0-2.

Hierden was vlak daarna dichtbij de aansluitingstreffer; A Akachar doemde op voor doelman Joffrey de Beer maar deze redde ten koste van een corner, waarna hij tijdens de daaropvolgende scrimmage, de bal tijdig onder controle kreeg.

In de 21e minuut was het dan wel raak voor Hierden, daar doelman De Beer een vrije trap van Janssen niet goed beoordeelde en bal door zijn handen liet glippen: 1-2.

Beide ploegen kregen nu kansen; een open kans voor Van Der Wilt, na aangeven van Rutger Van Der Molen, eindigde naast het doel van Grootkarzijn en aan de andere kant kopte Mijnheer, uit voorzet van Jansen in de handen van de Baarnse doelman. Tot de rust bleef het 1-2, met in de slotfase wat meer balbezit voor Hierden.

Hierden had Beelen vervangen door Boonen en kwam goed uit de kleedkamer; keeper De Beer redde op schot van Klaassen terwijl A Akachar in de rebound eveneens niet kon profiteren.

In de 49e minuut schoot Jansen nog net naast, na voorgeven van de opgekomen Mijnheer.

In de 51e minuut werd het initiatief van Hierden beloond door de gelijkmaker van Gert Boonen, die een vrije trap van Mulder uitstekend achter doelman De Beer kopte: 2-2.

Hierden was de betere ploeg nu en er kwamen mogelijkheden voor A Akachar en Salihi, maar ook TOV liet zich zeker zien door schoten van Van Der Molen en Ozturk.

In de 66e minuut nog een rollertje van Boonen, na voorgeven van Denzel en vlak daarna werd de bal nog van Baarnse doellijn gehaald.

Twintig minuten voor tijd, een dubbele wissel; Jansen en Salihi verlieten het veld voor Donovan Bock en Haddadi.

Beide ploegen probeerden het nog, waarbij Hierden toch het meeste in het strafschopgebied van de tegenstander kwam, maar uiteindelijk ging TOV er met de winst vandoor; het was Erik Jos Kool, die buiten de zestien een vrije trap mocht nemen in de 89e minuut, waarbij Grootkarzijn over de bal heendook: 2-3 eindstand

Geen resultaat dus in de beker en zal er nog goed getraind moeten worden de komende week, om alle puzzelstukjes in elkaar te laten vallen, als komende week in Dronten afgetrapt zal gaan worden in de 1e klasse.

m.vr.gr.