• Het nieuwe trainingsschema staat online!

Het nieuwe trainingschema en de bijbehorende indelingen voor seizoen 2019/2020 zijn vanaf nu online te vinden op onze site.

Klik hier voor de indelingen, je kunt ook handmatig navigeren naar de indelingen. Dat doe je door op programma te klikken, en vervolgens de pagina "trainingen" te openen.

• v.v. Hierden en Erwin Brem na dit seizoen uit elkaar

Bestuur en voetbaltechnische zaken hebben de samenwerking met Erwin geƫvalueerd. Gebleken is dat de ambitie van Erwin en de vereniging niet meer overeenkomen als gevolg waarvan het bestuur heeft besloten de samenwerking niet te verlengen.

De samenwerking voor de 2e seizoenshelft gaan we met volle energie met elkaar aan.

We wensen Erwin succes met het vinden van een nieuwe vereniging en wij gaan op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen

Richting assistent-trainer Bas de Raat is de intentie uitgesproken om de samenwerking wel met 1 seizoen te verlengen.

Bestuur v.v. Hierden