Vacature hoofdtrainer v.v. Hierden 2019/2020

Voetbalvereniging Hierden, momenteel uitkomend in de 1e klasse zaterdag Oost, is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een enthousiaste en betrokken hoofdtrainer die in het bezit is van de vereiste trainerslicentie oefenmeester 1 (TC 1/UEFA A).

De kandidaat-trainer heeft (o.a.) een duidelijke voetbalvisie die past bij onze vereniging en spelersgroep en heeft oog voor de eigen jeugd.
    Hij biedt de spelersgroep uitdagingen op technisch/tactisch vlak en toont zich bereid een gevoel te krijgen bij onze vereniging.
    Sollicitaties kunnen worden gericht aan vtz@vvhierden.nl. Deze zullen uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Een uitgebreidere profielschets kan worden opgevraagd via het voormelde mailadres.