• Vacature trainer 2e elftal/B-selectie v.v. Hierden 2019/2020

Voetbalvereniging Hierden is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een trainer die graag met ons in gesprek wil gaan over de invulling van de vacature als trainer van ons 2e elftal/B-selectie. Deze selectie bestaat momenteel uit een groep van met name jonge spelers die de ambitie hebben om stappen te zetten in hun voetballoopbaan. Daar zullen volgend seizoen vanuit onze jeugd nog een aantal spelers met ambitie bijkomen. Ons tweede elftal speelt dit jaar voor het 7e seizoen op rij in de reserve 1e klasse van de KNVB.

De kandidaat-trainer ziet het als een uitdaging om deze spelersgroep in nauwe samenwerking met de technische staf A-selectie zich verder te laten ontwikkelen.

Hij biedt deze spelersgroep uitdagingen op voetbaltechnisch en mentaal vlak, weet wat de (on)mogelijkheden zijn van de functie als trainer van het 2e elftal en zoekt de samenwerking binnen onze vereniging.

Interesse!?

Sollicitaties kunnen worden gericht aan vtz@vvhierden.nl. Deze zullen uiteraard vertrouwelijk worden behandeld.