• VACATURE | Verzorg(st)er gezocht!

Voetbalvereniging Hierden is voor het komende seizoen op zoek naar een enthousiaste sportverzorg(st)er

De functie van deze verzorger zal bestaan uit het verzorgen van de spelers van de selectie op de trainingsavonden (dinsdag en donderdag) en tijdens de wedstrijden op zaterdag. Daarnaast kan de verzorger ook incidenteel worden ingezet voor het behandelen van blessures van spelers van andere teams.

Jouw profiel
    We zijn op zoek naar een "teamspeler", met goede communicatieve vaardigheden om samen met de spelers, trainers en het bestuur een zo’n optimaal mogelijk resultaat te gaan behalen.

De taken
    De werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd in de behandelkamer of op het trainingsveld. Het doel is om d.m.v. advisering en instructie ter voorkoming van blessures of behandeling van opgelopen blessures, te zorgen dat spelers zo snel en verantwoord mogelijk hun plaats binnen het team weer kunnen innemen.

Interesse?
    Ben je student fysiotherapie of sportverzorg(st)er en heb je interesse?

Maak jouw interesse kenbaar bij Jacco van ’t Slot, bestuurslid Voetbal technische zaken, voorzien van CV, naar vtz@vvhierden.nl o.v.v. Verzorger v.v. Hierden. Ook voor vragen kun je ons natuurlijk mailen.