• Beste leden, dank voor het vertrouwen in mij als voorzitter van v.v. Hierden het is een fantastische club. Ik heb veel mogen leren en ontdekken. We hebben een aantal unieke stappen gezet voor de toekomst van v.v. Hierden.

De reden dat ik stop is het volgende; het afgelopen jaar heb ik meerdere noodoproepen gedaan voor mensen erbij in het bestuur maar dit heeft helaas niet geholpen. Na het aftreden van de penningmeester en de secretaris en het uitblijven van nieuwe bestuursleden heb ik voor mijzelf de noodrem aangetrokken. Natuurlijk voelt het apart en is het nooit mij bedoeling geweest om na 1 jaar te stoppen maar de hoeveelheid tijd en energie door de onderbezetting is niet meer te verantwoorden voor mijzelf en voor mijn gezin.

Ik hoop dat er snel een nieuwe voorzitter opstaat met veel doortastendheid die de toekomst van v.v. Hierden zal waarborgen! Bedankt leden voor de samenwerking van het afgelopen jaar! We zien elkaar op de club!

Ivo Janssens